Cautare

12078 de rezultate pentru "rezidentii promovatifara loc" (4.54 secunde)
In anul 1864, Mihai solicita Ministerului Invatamantului din Bucuresti o subventie pentru continuarea studiilor sau un loc de bursier, insa este refuzat. ... La 15 august are loc serbarea de la Putna, in jurul mormantului lui Stefan cel Mare, prilej pentru Eminescu sa-si revada locurile copilariei.
Reprezentantii mai multor comunitati din Romania au fost invatati, in urma unei intalniri ce a avut loc in Austria, care sunt avantajele integrarii in Uniunea Europeana si cum pot fi accesate fonduri pentru dezvoltare. ... La congresul ce a avut loc in Austria au participat reprezentanti ai comunitatilor loc
Acestea au fost facute fie in curte, unde era loc, fie din anexe transformate, explica doamna Derer. ... Cel mai urat loc: Casa Poporului cu Victoria Socialismului O intreb pe doamna Derer care i se pare cel mai urat loc din Bucuresti, iar raspunsul vine fara nici o ezitare:
Asa cum prezentam in episodul trecut, documente desecretizate ale Ministerului sovietic al apararii confirma ca astfel de incidente au avut loc si in fosta URSS. ... Hastings crede ca OZN-urile sunt pilotate de vizitatori veniti dintr-un alt loc din Univers.
In ziua urmatoare, in acel loc, s-au gasit urmele de pasi ale celor doi straini. ... Peste cateva minute, Gorbunov si vizitatorul au iesit din obiectul argintiu, iar martorul s-a trezit dintr-o data intr-un loc complet diferit, aparent pe o alta planeta, unde a vazut o multime de scene pasnice:
Pe primul loc ca imbecilitate, dupa estimarile lui Clarke, a fost, in ianuarie 2009, titlul urias din acest ziar, anuntand ca un OZN s-a ciocnit cu o turbina eoliana in dealurile Lincolnshire Wolds, rupand una dintre lamele sale.
Primarul comunei Breasta, Marin Marcu, a declarat ca ieri a avut loc receptia tehnica a lucrarii, iar locuitorii localitatii pot deja sa se aprovizioneze de la reteaua executata prin fonduri guvernamentale.
am fost la o repartitie la UMF Carol Davilla si s-a spus ca exista un loc la boli infectioase. ... Iau deciziile pe loc pentru ca sunt cele mai bune decizii. ... Iar la noi cel putin, in Romania, aceasta zona a presupusului este la loc de cinste.
Urmatoarea intalnire a avut loc intr-o zi de sfarsit de iunie din 1977. ... O alta intalnire importanta a avut loc in 1998. ... El a amortit pe loc.
Daca, duminica viitoare, ar avea loc alegeri parlamentare anticipate, Alianta D.A. ... Daca, duminica viitoare, ar avea loc alegeri parlamentare anticipate, Alianta D.A. ... Daca la alegerile europarlamentare care vor avea loc peste cateva luni partidele ar participa singure, s-ar realiza urmatoarea situatie:
Cu toate ca s-au inghesuit pentru obtinerea unui fotoliu in Parlamentul Romaniei, alesii doljeni, indiferent de coloratura politica, nu sunt insa prea incantati de perspectiva candidarii pentru un loc similar in Parlamentul European.
Acest incident a avut loc in noaptea de 18 septembrie 1976. ... Pe data de 1 iulie 1977, la baza militara Aviano a NATO, din Italia, a avut loc un alt incident.
Si de-o fi sa mor, da Doamne sa nu mor intr-un loc comun! ... Daca ma duc la ambasada ar insemna sa ma bat cu sorosistii, cu toate ca aici nu prea e loc de asa ceva, oricum voi fi singurul Tania Bercuci:
In centrul sau a avut loc o explozie de lumina portocalie, care a iradiat si, in cateva minute, a acoperit intreaga Luna. ... Pe parcursul a trei-patru saptamani, am avut posibilitatea de a observa misteriosul obiect aproape de fiecare data si totdeauna in acelasi loc.
Toti si-au tras tricolor pe mana dupa aia ca in loc de hau hau cu nea Nicu au zis ca au devenit revolutionari si acum au carnete de revolutionari, a subliniat el.
Ziua festiva s-a incheiat cu o petrecere intre prieteni, parteneri, colaboratori, bloggeri si jurnalisti, ce a avut loc la restaurantul La Mama Ateneu, iar dress-code-ul a fost la fel de versatil precum meniul:
astfel de intalniri aveau loc suficient de rar, si de regula pe alte meridiane, si relatarile oficiale erau incerte, confuze.
El il va mai vedea pe Riham si in alte nopti, in acelasi loc. ... Dupa sosire, ea a trecut pe la cei doi, facandu-si, cu aceasta ocazie, un consult de rutina, dupa care a mers la Vama Veche unde a gasit un loc sa faca plaja singura.
Urmatoarea intalnire importanta a avut loc intr-o zi de sfarsit de iunie din 1977 si la ea a fost martora si mama lui D.B.. ... O alta intalnire importanta a avut loc in 1998. ... a simtit ca a amortit pe loc.
In Franta, Belgia si Elvetia, aceasta sarbatoare are loc in prima duminica a lunii, cand natura isi imbraca mantia multicolora cu cele mai frumoase flori, ce incarca aerul cu parfum, culoare si sanatate.
google-analytics.com